Сподобається навіть дітям: рецепт пісочного печива

Читать на русском
Автор
9603
Пісочне печиво легко готується та є дуже смачним (зображення створено за допомогою ШІ)
Пісочне печиво легко готується та є дуже смачним (зображення створено за допомогою ШІ). Фото Телеграф

Ми підкажемо, як приготувати пісочне печиво.

Пісочне печиво — це універсальний десерт, який можна подавати до чаю, кави або молока. Воно також може бути основою для тортів, тістечок і інших десертів.

У 18 столітті пісочне печиво стало більш популярним і стали з'являтися різні рецепти його приготування. Наприклад, в цей час стали використовувати розпушувач, щоб печиво було більш м'яким і ніжним. Про це пише Уніан.

Складові

Для приготування пісочного печива вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 250 г борошна
  • 150 г вершкового масла, м'якого
  • 100 г цукру
  • 1 яйце
  • 1 чайна ложка розпушувача

Приготування

  1. Борошно просіяти в миску.
  2. Вершкове масло розтерти з цукром до однорідної маси.
  3. Додати яйце і розпушувач, перемішати.
  4. Вмішати борошно, замісити тісто.
  5. Тісто загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
  6. Розкачати тісто в пласт товщиною 5-7 мм.
  7. Вирізати з тіста печиво потрібної форми.
  8. Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.

Пісочне печиво — це простий і смачний десерт, який можна приготувати вдома. Спробуйте приготувати його за нашим рецептом і ви обов'язково будете задоволені результатом.

Щоб печиво було більш ароматним, можна додати в тісто 1 чайну ложку ванільного екстракту або цедру лимона.

Готовий рулет, що остигнув, нарізаємо на порційні шматки та подаємо з ароматною кавою. А щоб яблучний пиріг не черствів, додайте до нього один інгредієнт.