Сподобається навіть дітям: рецепт пісочного печива
- Автор
- Дата публікації
- Автор
- 9603
Ми підкажемо, як приготувати пісочне печиво.
Пісочне печиво — це універсальний десерт, який можна подавати до чаю, кави або молока. Воно також може бути основою для тортів, тістечок і інших десертів.
У 18 столітті пісочне печиво стало більш популярним і стали з'являтися різні рецепти його приготування. Наприклад, в цей час стали використовувати розпушувач, щоб печиво було більш м'яким і ніжним. Про це пише Уніан.
Складові
Для приготування пісочного печива вам знадобляться такі інгредієнти:
- 250 г борошна
- 150 г вершкового масла, м'якого
- 100 г цукру
- 1 яйце
- 1 чайна ложка розпушувача
Приготування
- Борошно просіяти в миску.
- Вершкове масло розтерти з цукром до однорідної маси.
- Додати яйце і розпушувач, перемішати.
- Вмішати борошно, замісити тісто.
- Тісто загорнути в харчову плівку і прибрати в холодильник на 30 хвилин.
- Розкачати тісто в пласт товщиною 5-7 мм.
- Вирізати з тіста печиво потрібної форми.
- Випікати печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15-20 хвилин.
Пісочне печиво — це простий і смачний десерт, який можна приготувати вдома. Спробуйте приготувати його за нашим рецептом і ви обов'язково будете задоволені результатом.
Щоб печиво було більш ароматним, можна додати в тісто 1 чайну ложку ванільного екстракту або цедру лимона.
Готовий рулет, що остигнув, нарізаємо на порційні шматки та подаємо з ароматною кавою. А щоб яблучний пиріг не черствів, додайте до нього один інгредієнт.